„Розова долина“ започна подготовка с футболисти за два отбора

С група от 22-ма футболиста „Розова долина“ стартира подготовка за пролетния полусезон на Трета лига – Югоизточна група. Първата тренировка се проведе днес под ръководството на старши-треньора Атанас Апостолов. Футболистите започнаха с разгрявка в спортната зала, продължиха под дъжда с обиколки на градския стадион „Севтополис“, а накрая потренираха и на новото изкуствено игрище, открито преди дни от президента на футболния съюз Михаил Касабов.

С отбора тренираха и новите попълнения – централният защитник и ляв бек Цветан Чахов, който акостира от бургаския „Нефтохимик“, дошлият от школата на „беройци“ Пламен Пенев, който ще играе десен бек и завърналият се от „Верея“ Стара Загора офанзивен Венцислав Иванов.

Шест контролни срещи ще бъдат изиграни по време на зимната пауза. На 20 януари е проверката с ФК „Димитровград-1947“, като часът и мястото й все още се уточняват. Следващият съперник на „Розите“ е „Берое U19“, а срещата е уговорена за 23 януари в Стара Загора. Седмица по-късно, вероятно в гр. Твърдица, гостува елитния „Созопол“, на 30 януари. С един от лидерите на Югоизток при аматьорите „Загорец“ (Нова Загора) отборът ни ще играе на 2 февруари, а на 6-ти в Казанлък отново гостува „Извор“с. Горски извор, този път за зимна проверка. На 13-ти февруари бургаският „Черноморец-1919“ гостува на казанлъчани.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram