„Розова долина“ започва своя „есенен поход“

Един от лидерите на футболния Югоизток в Трета лига за сезон 2020-2021 година и Носител на Купата при аматьорите: „Розова долина“ започва своя „есенен поход“. Казанлъчани стартират срещу  дублиращия състав на пловдивския „Локомотив 1926“  на спортния комплекс на Европейския колеж по икономика и управление в с. Оризари. 

На десния бряг на река „Марица“ и на 5 км. западно от Пловдив, момчетата водени от опитния Иво Иванов ще дебютират срещу новака в групата ни. Ето и какво коментира наставникът на момчетата от Казанлък преди старта на есенната надпревара: „Отиваме за победа, за трите точки с поне трима нови в титулярния състав, като дори и Иван Чергев ще помогне със своя опит и рутина. Няма да играят, вероятно, опитните Михаел Лалев и Николай Георгиев, които лекуват травми. Болежки след 6-те контроли имаха и други в тима, но всичко отшумя. Нямаме притеснения за срещата, търсим успеха срещу непознат за нас състав от Пловдив, изграден от млади играчи. Картотекирахме 19 играчи, а идната седмица в събота приемаме ФК „Димитровград-1947“ в Казанлък, в първия домакински мач за сезона. Познаваме тези 18 тима в лигата, а единствено за „Асеновец 2005″ (Асеновград) имам малко информация. Но ще гледаме двубоите на запис и ще анализираме в щаба“, допълни старши-треньорът на „розите“.

„Не ни притеснява липсата на победа в летните проверки, контролните двубои са за обиграване и стиковане, и не са показателни за официалните мачове“, казват още от стадион „Севтополис“. Именно в такива моменти и мигове за казанлъшкия футбол ще се разчита на 12-ия играч – Негово Величество Публиката, която е винаги нужна и да подкрепя със сърце и душа отбора в Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram