„Розите“ със седем мача без загуба, рекордьори с 6 последователни победи!

Казанлъшкият представителен футболен „Розова долина“ взе точка след 1:1 в с. Горски извор край Хасково. Местният и негостоприемен ФК „Извор“ откри още в 10-та минута чрез Атанас Велев, който с глава добави върнатото „кожено кълбо“ от дясната греда на „стража“ ни Маринов за 1:0. Голмайсторът ни Пламен Колев, след пас на „дузпата“ от Венци Иванов, не успя да изравни, а лошият терен и засуетяването за миг се оказаха фатални. Ахмед Фаиков-„Акси“ с ювелирен пас над 30 метра изведе Наско Апостолов, който след влизането си в игра изравни за 1:1 в 75-та минута.

Играещият ни старши-треньор с красив параболичен удар прехвърли от точката за наказателен удар вратаря Тодор Малинов за крайното реми в двубоя. След спечелената точка в Горски извор Апостолов коментира двубоя като гост: „След колебливо първо полувреме ги превъзхождахме през вторите 45 минути. Имахме своите шансове за гол, теренът бе тежък и труден за игра“.

След като победихме и взехме трите точки от срещите с „Верея“ /Стара Загора/, отборите от Ямбол, Куклен, Хасково и  Съединение също усетиха „вкуса“ на загубата от „розите“. Така и след областния кръг и победа над „Загорец“/Нова Загора/ за Купата при Аматьорската лига подобрихме рекорда от 6 последователни победи и 7 мача без загуба /след равния с ФК „Извор“/ от 2017 година насам. След 20 срещи в Трета Лига на Югоизток „Розова долина“ е с 40 точки и четвърто място в класирането от 18 отбора. Съставът ни натрупа 12 победи, има и по 4-ри ремита и загуби, а головият баланс е позитивен – 44 към 29 попадения. В съботния ден, 13 на март, от 15:00 часа в Казанлък гостува „Сокол“ /Марково/, в двубой на стадион „Севтополис“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram