„Розите“ зарадваха с победа и отлична форма срещу новака „Извор“

„Розова долина“ постигна първа победа за сезона срещу гостуващия отбор на ФК „Извор“ Горски Извор с 4:2 в среща от трети кръг на първенството на Трета лига – Югоизточна група. Казанлъшките футболисти победиха асолютния дебютант в групата след труден и динамичен мач, при пълното превъзходство на домакините, особено във второто полувреме на двубоя. Страхотно представяне направи и младият вратар на казанлъчани Петър Маринов, а отборът зарадва феновете не само с решението на клуба за вход свободен на мачовете у дома, но и с прекрасна игра, и реализираните голове за крайния успех на тима.

Още в 13-та минута Кольо Чахов откри резултата, вкарвайки с глава за казанлъчани. За изненада на над 200 души на стадион „Севтополис“ Христо Христов изравни в 21-та минута. Гостите поведоха с 1:2 в 55-та минута на двубоя след попадение на Станислав Дечев. След час игра голмайсторът на „Розите“ Пламен Колев реализира с красив пряк свободен удар и изравни за 2:2. В 70-та минута опитният Иван Чергев добави още един гол за домакините, но след попадението се контузи и напусна терена под аплодисментите на публиката. Около 10 мин. преди последния съдийски сигнал Пламен Колев надбяга защитата на гостите и оформи крайния резултат 4:2 за ФК „Розова долина“.

По време на срещата публиката на стадион „Севтополис“ дари за отбора на „Розите“ 285 лева, които бяха събрани от дарения.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram