„Розите“ взеха точка при гостуването си в Пловдив

„Розите“ записаха равенство 2:2  в мач от 10-и кръг на първенството от Югоизточна Трета лига при гостуването си на „Спартак Пловдив-1947“. „Гладиаторите“ поведоха в резултата с гол на Мариян Гиров. С първата си атака обаче, „Розова долина“ успя да изравни, след попадение на старши-треньора Атанас Апостолов на стадион „Тодор Диев“. Реферите отмениха и гол на казанлъчани след засада.

През второто полувреме отборът ни стигна до втори гол чрез Пламен Колев , но минути по-късно домакините успяха да изравнят за крайното 2:2.

„Проблемите продължават…Иван Чергев напусна стадиона с контузия, а Кольо Чахов и Диан Димов не играха.Като добавим и трайната контузия на Влади Калайджиев, не можем да се противопоставим адекватно в срещите като гости. Заслужавахме победата в един равностоен мач“, допълниха от щаба.

С 15 точки „Розите“ са на осмо място в подреждането преди гостуването в Казанлък на ОФК „Левски“ Карлово на 17 октомври от 16 часа. Отново е позитивен балансът на казанлъчани след 4 победи и с по 3 ремита и загуби /18:16 като голово съотношение/.

Снимка: spartakplovdiv.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram