„Розите“ бият категорично при U15, пак са начело

„Характер, страст и увереност и обратно на първата позиция“, така коментира успешното представяне на своите момчета от набор 2008 треньорът на „Розите“ Мариян Василев. В пореден мач на групата от първенството на област Стара Загора съставът на Казанлък разгроми при гостуването си „Димитровград“ с 1:4.

„Въпреки ранното попадение от домакините, наложихме тотален превес, създадохме не малко ситуации, но не успяхме да ги реализираме и на почивката се прибрахме с гол пасив. През второто полувреме продължихме с доминацията навсякъде по терена и успяхме да обърнем двубоя“, разказва Мариян Василев.

Дебютно попадение прави юношата Дани Маслов, след чудесно изградена многоходова атака, тренирана стотици пъти на терена в Казанлък. Дежурното попадение от ъглов удар на Дани Петков пък обръща мача за нашия отбор, а два гола в срещата, на Рико Златев, второто – от задна ножица, сложи точка на спора за победата и крайното 1:4.

Тази седмица предстои труден мач за възпитаниците на Василев. Школата на „Розите“ посреща най-големия си конкурент за водачеството в групата – съставът на „Сините камъни“ Сливен. Двубоят е в сряда, 22 март, от 14:30 ч.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram