Пълно надмощие за тима на Казанлък над „Асеновец“, гоним място в ТОП 5

В пети пореден мач казанлъшките „рози“ не допуснаха загуба, отново победиха и имат само гол пасив за над 450 минути игра. В междинния 30 кръг на Трета лига-Югоизточна група, мъжкият ни отбор на Казанлък победи като гост на стадион „Шипка“ с 2:0 –„Асеновец -2005“ в Асеновград.

„След попадения на Пламен Колев и Михаел Лалев тотално надиграхме домакините с 2:0. Последните играха доста грубо, което не ни попречи да спечелим трите точки и вече пети кръг да нямаме загуба и да спечелим 13 точки!“

Арбитрите, начело с Николай Николов от Хасково, продължиха тенденцията на слабото съдийство и домакинските „тесли“ към гостуващите тимове, разказаха фенове на казанлъчани пътували до Асеновград. „Въпреки отсъствието на голмайстора ни Ивелин Илиев можеше да победим с по-изразителен резултат. Тимът ни „стои“ добре на терена, играем повече от успешно, доволен съм!“, коментираха от щаба на „розите“. След 30 мача сме седми с 47-ем точки на Югоизток , само на точка от четвъртия.

С актив от точки на „ТОП 5“ , след 14 победи, 5 равенства и 11 загуби, казанлъчани имат и положителен голов баланс -52:39 попадения. В събота, 12 май, приемаме тима на Свиленград от 18.00 часа на градския стадион, в предпоследно домакинство за сезона.

Предстои още едно домакинство с ОФК „Левски“ Карлово на 26 май, след служебната победа с 3:0 над отказалия се „Тунджа-Ягода 2006“-Ягода.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram