Посрещаме днес „Славия“ в първия четвъртфинален мач при жените

Интересни битки се очакват в четвъртфиналните плейофи във волейболната „Демакс лига“при жените. След изиграването на последните двубои в първенството, се оформиха двойките, които ще се борят за места на полуфиналите. Шампионът „Марица“ (Пловдив) ще играе срещу осмия „Перун“ (Варна), вторият ЦСКА в София се изправя срещу седмия  столичния Локомотив 1929. Другите две двойки са третият „Казанлък Волей“ с шестия „Славия“/София/ и четвъртият „Берое“ (Стара Загора) с петия „ДКС Варна“. 

Мачът на казанлъчанки срещу „Славия“ е днес от 17:00 часа, но ще се играе без публика в спортната зала „Багира“. Двубоят може да наблюдавате от клубния сайт https://www.kazanlakvolley.com/

Загубеният гейм на „Казанлък“ от „Локомотив“/София/ в последната среща донесе третото място на „розите“ в класирането. Момичетата на Борислав Крачанов направиха повече от добро представяне през сезона, като бяха и водачи, но след това отстъпиха второто място на „червените“. С равен брой точки -28, но по-добри показатели като статистика на ЦСКА  отредиха мястото ни в „тройката“ на елита.

Плейофите започват от 26 март, а реваншите са на 28 март (неделя). Ако се стигне до трети срещи, те ще се изиграят на 30 март (вторник).  

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram