Последна проверка за младите „Рози“, започват срещу „Берое“

Юноши-младша възраст, набор 2005 на ФК „Розова долина“, ще изиграят в Казанлък своята последна контрола преди старта на Елитната група U17 в първенството, в която тимът ни дебютира през този сезон. Последният съперник в проверките на момчетата, водени от треньора Антим Паральов, е „Ботев“ Пловдив. Мачът е на 14 август, тази събота, от 10:00 часа. Сезонът започва от 21 август, като съставът ни гостува на „Берое“.

Няколко полезни контроли вече тестваха силите и възможностите на казанлъшките момчета преди похода им в елита. Представянето им за момента е много добро, като освен срещу връстниците си, юношите изиграха две срещи и с мъжкия състав на „Розова долина“. „Благодарим за коректната игра и ползите, които придобиваме след такива мачове“, казаха от щаба.

Първата проверка на набор 2005 бе срещу състава на „Янтра“ Габрово, като след по-добра игра за нашите младежи, те постигнаха изразителна победа с 6:0.

Срещу представителя елитна група U17, в един равностоен мач, набор 2005 загуби от „Хебър “ Пазарджик с 1:2 .“Получи се един добър мач, в който нашите момчета изпуснаха 4 стопроцентови голови положения и закономерно загубиха срещата от отбора на “ Хебър“, реализирал две от трите си положения в мача, коментира наставникът на младите „Рози“ и бъдещи попълнения в мъжкия ни състав.

Много добро представяне на младшата възраст и в двубоя с „Етър“ Велико Търново, също участник в Елитната група U17. „Показахме силна игра на контраатака, но допуснахме и много грешки в защита“, коментира Антим Паральов. Съставът ни надигра съперника си с 6:3.

Момчетата постигнаха равенство 2:2 във втора силна контрола в Пловдив срещу „Локомотив“. В мач с много положения и пред двете врати, нашите футболисти по нищо не отстъпваха на именития си противник. „Можеше дори да си тръгнем с победа от Пловдив в последните минути на мача. Браво, момчета! С всеки мач ще ставаме по-силни“, похвали възпитаниците си Паральов.

При последвалото гостуване във Велико Търново „Розова долина“ постигна резултат 3:3 срещу „Етър“. През първото полувреме съставът игра доста под нивото си и при липса на концентрация последваха два гола в нашата врата. През второто полувреме казанлъчани успяха да се върнат в мача и вкараха три гола във вратата на домакините.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram