Пореден силен мач за малките „рози“ в града под тепетата

Продължава великолепната игра на момчетата от казанлъшкия „Розова долина“ (набор 2005-2006) в Зоналната елитна група Пловдив, водени от треньора Антим Паральов. В оспорвана среща днес срещу домакините от ФК “ Пловдив“, децата на „Розова долина“ записаха убедителна победа с 1:3. Успехът дойде след голове на Филип Радев, Християн Цанев и Георги Янев.

Треньорът на футболистите ни поздрави състава за отличната игра. „В Пловдив винаги се играе трудно и всяка победа тук е ценна. Получи се много мъжки мач с доста единоборства по терена. Ние също си имахме нашите грешки в хода на мача, но забелязвам, че момчетата играят все по-добре и придобиват нужното самочувствие и увереност. Искам да благодаря и на многото родители, които са винаги с нас и ни оказват огромна подкрепа във всеки мач!“, разказа след двубоя Антим Паральов.

ФК „Пловдив“ е школа на легендарните футболисти на „Ботев“ Лилчо Арсов и Тодор Зайцев. Клубът е сателит на „Ботев“ Пловдив и е един от най-силните участници в групата при децата.

„Розите“ запазват второто си място в подреждането от 16 участника, а в следващия кръг приемат у дома „Лидер“ Пловдив. Мачът е на 24 ноември от 11.00ч.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram