Пенко Манев коментира декларацията на футболистите от „Розова долина“

Във връзка с декларацията, която разпространиха на 12 август футболистите на ФК „Розова долина“(Казанлък), председателят на УС на клуба Пенко Манев уведоми медиите за своето становище и коментира създалата се ситуация в последните дни. Ето и пълния текст на неговия отговор за отправените от футболистите обвинения:

„Това съчинение е подготвено отдавна. Разбрах за него на 8 август, четвъртък. Не зная защо се появи в медийното пространство в понеделник след катастрофата с 8:1 със „Созопол“. Нека любителите на футбола в Казанлък да знаят, че след като на 8 август 2013г. разбрах, че аз създавам интриги, напрежение и други смехотворни твърдения, веднага за доброто на футбола в Казанлък обявих, че се оттеглям, за да не преча на футболния клуб. В петък, 9 август, това бе сведено до знанието на футболистите на ФК „Розова долина“ от колегата в УС Кънчо Папазов. 

Не съм обиден на момчетата от съблекалнята. От моите очи не блика омраза. Нека да знаят, че аз оставам техен приятел. Винаги съм искал само да помагам. 

Имам една молба. Нека всички успехи и неуспехи на „Розова долина“ след 9 август 2013г. да не се свързват с моето име. 

Приятелски поздрав към всички любители на футбола в Града на розите!“

Пенко Манев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram