От Фейсбук: Публиката искаше саморазправа с нас, целиха ни с бутилки, семки и какво ли не!

След злополучния развой на мача на „Розова долина“ срещу „Левски“ в Карлово и в очакване днес на решенията на Зоналния съвет на БФС Пловдив и Дисциплинарната комисия, продължава дискусията във Фейсбук относно случилото се на терена и отсъжданията в полза на домакините, за което протестираха от казанлъшкия клуб.

„Пловдивски медии изкараха клуба побойници? Поне да бяха на мача да видят какво се случи“, написа помощник-треньорът Милен Христов.

„До кога съдии ще решават мачовете. До кога? Занимавам се с футбол от 1994 година, но такова безобразие няма никъде! А никъде не се пише, че тяхната публика искаше саморазправа с нас и че ни целиха с бутилки, семки и какво ли не! Затова няма да имаме футбол и няма да имаме никога!“

Нападателят Ахмед Фаиков също се включва по темата: „Ние си оставихме душите там, и Този конкретен Байрактар толкова брутално цял мач се подиграваше с нас, че накрая вече чашата преля. Ако Искат Промяна и Футбола Да Тръгне На Горе! Трябва Да Се Започне От Долните Нива На Футбола През Детските Школи и Накрая През Професионалните Ни Лиги“, добавя дългогодишният състезател на „Розова долина“.

През 2008 г. „Левски“ (Карлово) печели служебно с 4:0 след прекъсване отново на срещата и обвинения за бит съдия. „Явно това е запазена марка за Карловци след като не могат в игра да спечелят 3 – те точки“, припомня клубният сайт.

„Това е ситуацията в 92 мин. на мача Левски Карлово – Розова долина, прекратен при 1-1 заради групов протест на гостите. Вдигната е засада. Е, каква засада, като червеният е на метър зад централната линия! У Карлово да не би да има друг правилник??? „, коментира от своя профил журналистът Станил Йотов.

Кадрите със спорните моменти в срещата ще бъдат предоставени и на комисията във футболната централа. Очаква се тя да присъди служебна загуба за „Розите“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram