Отговоряме на нападките на „Марица“, че сме водили „война“ на терена

Има една мярка за поведение, която е критерий за възпитание и колегиалност. На тези години, с такъв опит и самочувствие, след толкова мачове в елита…

Казанлъшкият футболист Денислав Вълчев, с екипа на „Розова долина“, който получи контузия след сблъсък с Апостол Попов от състава на пловдивския „Марица“ остро разкритикува играта на съперниците си. Денислав е с жълт картон за нарушението, написаха медиите в Пловдив, отразили мача в събота.

Следва снимка и коментар за състоянието на Денислав, публикувани от клубния сайт на „Розите“:

„Да отговорим на нападките на „Марица“ (Пловдив), на това че сме водили „война“ на терена, а не сме показали футбол:
Нека да бъдем обективни и да покажем контузения крак и на нашия футболист Денислав Вълчев, който беше принудително сменен след грубата игра на Апостол Попов… за съжаление неадекватни съдийски отсъждания опорочиха срещата…“.

Няма как да останеш безразличен, когато „играта загрубее“. Феновете на „Розите“ също са потресени от сътвореното на терена, подкрепяйки отбора, който в последните си мачове показва мъжка и сърцата игра.

И още от мрежата:

Така ли играете футбол в „Града под тепетата „? Нима това е начин да избиваш комплекси и да отмъщаваш на младоците за технична игра, желание за феър плей и добър мач в тези условия? Нима с подобно поведение не изнервяш играта и настройваш срещу теб? Това ли е начинът да се доказваш и тикаш отбора си към горната група. Печелете двубоите не с хамалски ритници в центъра на терена, с добро поведение, за пример на младите… Търсете доброто в Цар Футбол, не гнева, не огромното его, не яростта! Търсете с благ характер и нрав да докажете красива игра. За пореден ден се убеждаваме, че здравето е водещо в ежедневието ни… Нима постъпки от този род са за уважение, макар да гласи поговорката „Бий, за да те уважават!“, бъдете смирени! За да няма после случайни неща…

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram