Нов треньор ще води в сезона децата на ВК „Казанлък“

Новото попълнение в треньорския щаб е Иван Енчев, който започна работа с децата от клуба. 26 от момичетата от понеделник водят подготовката си на Китен, задно с треньорите Съби Кафеджиев и Иван Енчев. Морският лагер за казанлъшките волейболистки ще продължи до 5 септември, като състезателките бяха настанени в база, предпочитана от клубните отбори и предоставяща отлични условия за тренировъчен процес, с обособено игрище и с възможности за пълноценен отдих.

Енчев бе привлечен от школата на „Люлин“ София и ще работи с подрастващите в казанлъшкия клуб, обявиха от управата на ВК „Казанлък“.

Иван Енчев е роден 1992 г. в гр. Добрич, състезател на ВК „Добруджа 07“. Завършил е НСА с пълно отличие, със специалност треньор по волейбол.

През този сезон двама нови треньори ще работят с отборите от клуба, на мястото на Диян Боюклиев и Миглена Стрезова, които вече се изявяват с детско-юношеските гарнитури на „Марица“. Съвсем скоро от „Казанлък“ официално ще представят и новия наставник на женския отбор.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram