Никол е в ТОП 3 на турнир в Сърбия

Казанлъчанката Никол Караиванова, със своя партньор Волен Драганов, зае престижното трето място в международен турнир в Белград, първо състезание от новия сезон за танцовите двойки зад граница. В WDSF BeoDance Trophy 2019 Ники и Волен, който пък е състезател на софийския „Дъга“, започнаха участието си с трето място в Six Dances Juvenile и са четвърти във Five Dances Lat. Дуетът е и с две четвърти места от втория ден на турнира в Сърбия.

„Много силен турнир. Смесената ни двойка се състезаваше се в категория „Деца“, като бронзови медали нашите танцьори завоюваха на 6 танца, а във втория ден участваха с 8 танца“, коментира участието на Волен и Никол треньорът им в „Киара-Н“ Николай Тенев.

В октомври започват и състезанията в българския календар. В края на седмицата Сливен домакин на Национален турнир и Купа Туида, а на 20 октомври и Варна се включва със събитие в танцовите среди.

Сезонът стартира от Шумен на 5 октомври, но в състезанието участваха единствено представителите на клуб „Роза“. В Клас 15 С, златен медал завоюваха Никола Христов и Катрин Петрова, а бронзов медал, в клас А, на „стандарт“, Никсън Цветков и Александра Дечева станаха трети. Треньори на децата са Петър и Ваня Радеви.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram