На стадиона в Мъглиж ветерани на „Нафтата“ триумфираха над „Левски“

Мъглиж прие полуфинала в първенството на ветераните по футбол, в който играчите на „Нефтохимик“ надиграха съперниците си от „Левски“ с 1:0.

За поредна година бургазлии, в чиито редици игра вчера и казанлъчанинът Станимир Димитров, се класират за финал в първенството при играчите, прекратили състезателната си кариера. На полуфиналите в състава на „Левски“ личаха имената на Елин Топузаков, Захари Сираков, Димитър Телкийски и Георги Чиликов, а с екипа на „Нафтата“ на терена излязоха Тодор Попов Венко Петков, Станимир Вълков, Димитър Белчев, Павел Георгиев, Митко Трендафилов, Малин Орачев, Иван Дончев, Милен Христов, Тодор Киселичков, Ганчо Евтимов, Станимир Димитров и Боян Андонов.

Останахме възхитени от модерните условия, които предложи стадиона на Мъглиж, коментира за presstv.bg Станимир Димитров, който е спортно-технически директор на ПФК „Нефтохимик“. Бяхме топло посрещнати от ръководството на Общината, което очевидно не пести средства, за да помага с инвестиции в спорта, допълва Димитров, чието развитие и кариера преди години тръгва от близките терени.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram