Нашите момичета отново са на върха, „спасиха“ варненки по пътя към Казанлък

В 10-и кръг на женското първенство „Демакс лига“ съставът на Волейболен клуб „Казанлък“ отново си възвърна лидерската позиция в класирането след класически успех с 3:0 над „Перун“  Варна (25:15, 25:17, 25:19). С 21 точки момичетата ни изместиха от челото на класирането „Берое“, които остават на две точки разлика, а трети са „армейките“ с 16 точки. Мачът на истината срещу състава на Стара Загора предстои в следващия кръг, на 20 февруари, когато „Казанлък“ ще гостува на „Берое“.

Момичетата на Борислав Крачанов днес загряха за дербито с ударна победа срещу варненки. Без затруднения, съставът ни прегази гостенките, като доминираше във всяка една част и закономерно стигна до успеха. 

Мачът бе на път да пропадне, но бе спасен от президента на казанлъшкия волейболен клуб. Васил Аргиров се наложи да пропътува близо 200 км., за да помогне на гостите от морската столица. Един от автомобилите, с които са пътували момичетата от „Перун“, пука две от гумите си близо до Сливен и така стопира пътуването си до Розовата долина.

Без да се колебае, Аргиров тръгва на път, за да доведе варненки до залата в Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram