Наше острие триумфира с отбора си на турнир в Турция

Казанлъшкият талант Румен Джепков, заедно с играчите на Берое, набор 2011 при децата, спечели ценен трофей от турнир в Турция. Момчетата триумфираха като шампиони на силен международен турнир в Чанаккале. Децата на Трифон Панев грабнаха купата, след като се наложиха с 5:4 след дузпи над Анкара във финалния сблъсък.

Малките „зелено-бели“ таланти бяха точни при всяко от петте изпълнения на дузпите, докато съперникът им пропусна при второто си заставане зад бялата точка.

Румен Джепков е откритие на школата на спортната фамилия Филипови и състезател на клуба. Той получи специална покана да се присъедини към отбора на „Берое“ за турнира, заради своите несъмнени качества. Наричан от своите в отбора Малкият Меси, Румен е сред младите футболни надежди на България, а талантът му не остава незабелязан от големите отбори. В два поредни турнира „RDJ Шейново 2019“ с участието на деца от професионални футболни клубове, малкият футболист бе обявен за най-добър голмайстор и беше отличен за невероятната си игра на терена. Както треньорът му Росен Филипов, така и спортната редакция на PressTV вярва, че пред 7-годишния Румен предстоят още много звездни мигове. Пожелаваме му да продължи с израстването си и донесе нови спортни успехи за Казанлък и футбола!

Още едно казанлъшко дете – Иван Тасев, възпитаник на ФК „Арена Запад“, участва с тима на „Берое“ в турнира в Турция. Той също бе поканен да участва с екипа на заралии и направи отлично представяне в мачовете на своя отбор, отбелязаха от клуба му.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram