„Лястовиците“ също стартират в планинско Riders Attack 2012

33 българи и 4-ма чужденци – двама македонци, американец и британец са се записали за участие в международното състезание по планинско колоездене, което за първа година ще се проведе край Казанлък в края на октомври. Записването продължава до 11 октомври. Четирима представители на „Лястовица“ Казанлък“ вече са дали заявка за участие – юношите Георги Мавродиев, Ивайло Палазов и Божидар Хаджиев, както и ветеранът Таньо Койчев, при участниците над 45 г.

На 27 и 28 октомври в околностите на града на розите ще бъде даден стартът на международното състезание под името Riders Attack. Състезанието е първото по рода си у нас и има за цел да привлече хора от всички възрасти към спорта и по-специално към планинското колоездене. Участието в състезанието е напълно безплатно, като организаторите Riders Attack поемат и задължителните застраховки за състезателите.

Стартът ще бъде даден от парк „Тюлбето“ през селата Горно и Долно Изворово към Енина и отново Казанлък. В неделния ден участниците в състезанието ще стартират от с. Бузовград, където е и финалът.

М. Тонева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram