„Левски“ си хареса наш футболист

Ръководството на ПФК „Левски“ вече работи по лятната си селекция, като „Сините“ водят преговори за привличането на един от асовете на „Берое“. Става въпрос за техничния халф и майстор на статичните положения Иван Минчев. Новината тиражира спортната преса.

Казанлъчанинът е част от „Берое“ от 2018 г. , като премина при старозагорци от състава на „Славия“. Сега той може да направи следващата стъпка в кариерата си, като стане част от тима на „Левски“. „Сините“ искат да го вземат, когато контрактът му със заралии изтече.

Иван Минчев е роден в Казанлък. Той е юноша на „Розова долина“ и „Литекс“. Започва своята кариера в „Любимец“ , където за 4 сезона има 81 мача и 4 гола. През сезон 2013/14 г. играе в 14 мача за „Спартак“ (Варна) и бележи 2 попадения. През следващите два сезона играе в „Монтана“, където има 60 мача и 15 попадения. През 2016 г. е привлечен в ЦСКА, но играе само в 3 двубоя през есента. От следващия полусезон е играч на „Славия“, където играе с 66 мача, в които бележи 13 гола. След изтичане на договора му той премина като свободен агент в „Берое“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram