Кампания в Казанлък ще помага на волейбола

За първи път в своята история, ВК „Казанлък“  започва участие на силния международен турнир за Купата на претендентите в Европа и за поредна година ще защитава мястото си сред най-добрите български отбори в женското направление за всички възрастови групи. Предвид динамичната обстановка, продължаващата пандемия от коронавирус и поставените високи цели пред клуба, започва кампания, озаглавена „Аз съм Казанлък Волей“, за обезпечаване на участията на женския отбор в предстоящите първенства в България и в чужбина. “ Не на последно място, Вашата помощ е за бъдещето ни – децата от школата“, казват от клуба.

Волейболен Клуб „Казанлък“ търси подкрепа и съмишленици за отбора за най-важните си каузи през 2021 и 2022 година – достойно представяне на клуба и града на розите в силните турнири и да затвърди мястото си сред елита.

Ето и какво още се казва в съобщението до феноветете и почитателите на клуба:

„В навечерието на новия сезон, даваме старт на кампанията „Аз съм „Казанлък Волей“.

Скъпи казанлъчани, приятели от близо и далеч, вече над 15 години волейболът е наша обща кауза, която ще браним и отстояваме дори и в трудни времена, като днешните!

Благодарим Ви, че сте част от нашата история! Нека обединим усилия и продължим напред заедно!

ВК „Казанлък” е сдружение с нестопанска цел, създадено през 2005 год., с цел осъществяване на обществено полезна дейност в полза на обществото и по специално на децата на България“.

Помогнете на отбора, като дарите средства по банков път:

ОБЩИНСКА БАНКА АД – Казанлък 

IBAN:  BG95 SOMB91301021397201

BIC :  SOMBBGSF

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram