Казанлъшки футболист с голямо признание в Германия

Талантът от град Казанлък Петър Георгиев бе приет в отбора на Немската футболна асоциация. Скаути на Бундестима дълго време са наблюдавали нашето момче, възпитаник на треньора Мариан Василев, и то бива поканено на кастинга, който организират от Немската футболна асоциация. Там Петьо е затвърдил отличните впечатления и е поканен да се присъедини към тима на Немската футболна асоциация, проектонационален отбор на Германия за дадената възраст. Мариян Василев е радостен за успеха на своя възпитаник.

„Много съм щастлив за Пепи, той е един изключителен професионалист на и извън терена. Жаждата му да надгражда във всеки аспект от играта е може би разковничето зад неговия успех. Амбициозен, трудолюбив, целеустремен, талантлив са само част от епитетите, с които бих описал Пепи. Няма не възнаграден труд и Пепи трябва да бъде пример за всички деца, как мечтите се сбъдват на тези, които се трудят докато мечтаят. Искам да използвам възможността да поздравя и семейството на Пепи, те са едно прекрасно семейство и съм сигурен, че ще имат поводи за радост с дете, като него“.

Преди няколко месеца Пепи взе участие и в лагера за специфични индивидуални тренировки с Робер Боавен, където също остави отлични впечатления и бе отличен с грамота и награда.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram