Казанлъшките колоездачи отново са на почетната стълбица

Колоездачите на „Лястовица-1905“ и „Розова долина“ отново са с призови места в състезания от веригата „Долчини“- критериум в гр. Дупница за купа“Долчини“ и изкачване на Паничище (15-16 май). С най-добро представяне са ветераните на „Лястовица“ Борис Кошев и Николай Йовчев – съответно, с първо и трето място при Мастърс. Те участваха в критериума. В него Калоян Папазов завърши шести в групата на юноши младша възраст, а Денис Ахмед – девети. Кевин Хаджиев е с четвърто място, пети е Петър Матеев, Павел Димитров има девето място при момчета старша възраст.

В първия ден на състезанието – при изкачване на Паничище, при момчета старша възраст Петър Матеев завърши с 4-то място, следван от Кевин Хаджиев, а Павел Димитров е седми в класирането.

Отлично представяне за купа „Долчини“ в Дупница направиха юношите на „Розова долина“ Николай Чорбаджийски и Станимир Стефанов. В първия старт завършиха с 4-то и 5-то място, а на критериума са с второ и четвърто място.

B eднo oт нaй-пpeдcтaвитeлнитe cъcтeзaния в ĸaлeндapa нa фeдepaциятa пo ĸoлoeздeнe yчacтвaxa нaд 550 cъcтeзaтeли oт вcичĸи възpacтoви гpyпи и ĸaтeгopии.

До края на май следват още няколко купи – в Самоков, Стара Загора, Долчини – изкачване на Витоша, критериум Южен парк в София и състезание за „Долни Лом“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram