Казанлъшките деца с призови места от държавното по клас

Клубовете по спортни танци „Роза“ и „Киара-Н“ представиха града на розите успешно в провелото се в Панагюрище (3 ноември) Държавно първенство по спортни танци, Втори ранг по клас.

КСТ „Роза“ при ОДК «Св. Ив. Рилски» участва с пет танцови двойки, три от които са златни медалисти в своите класове и шампиони на България. В клас А на “ стандарт“ на върха стъпиха Стоян Петров и Елис Табакова, в клас В, “ латина“ – Пламен Божев и Йоана Велева, а в клас 15 Д победители са Никола Христов и Катрин Петрова.

В клас 18 В – „стандарт“, Никсън Цветанов и Александра Дечева, които се състезаваха за първи път в този клас, завоюваха бронзови медали. А в клас 15 В Николай Ламбов и Габриела Инджова станаха пети на финала. Треньори на децата са Петър и Ваня Радеви.

Със сребърни медали приключи първенството за две от двоките на клуб „Киара-Н“. Вицешампионски титли в клас 11 Д завоюваха Волен Драганов и Никол Караиванова, а в в 15 Д -Борислав Иванов и Аксел Челик, които са нова казанлъшка двойка в състезанията. Трети места в първенството завойваха Лазар Илучев – Ивайла Кочешева (клас 9 Е) и Мартин Вакавлиев – Тиана Кочешева (15 С). Техни треньори са Никола Тенев и Антония Каярова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram