Казанлъшките деца с купи и отличия от международен футболен турнир

Престижни трети места завоюваха и двата състава на ФК „Розова долина“, участвали в силния международен турнир „Боровец Самоков къп 2019“. В класирането „Розите“ са изпреварени от два столични отбора – македонския „Вардар“ Скопие и „Левски Раковски“ София.

Наставникът на момчетата Антим Паральов коментира успехите на своите възпитаници. „Добро представяне на децата от набор 2009. При набор 2007 не показахме истинските си възможности и въпреки достойното трето място, сме убедени, че можеше да се преборим и за нещо повече. Благодаря на всички деца за старанието в мачовете и на всички родители за подкрепата във всеки един момент от престоя ни в Самоков! Беше една вълнуваща седмица!„, разказа Паральов.

Малките футболисти взеха и три индивидуални награди. Георги Янев бе отличен за най-добър защитник при набор 2007 година, а Парис Салатне за набор 2009. Владимир Дечев взе приз за най-ефективен нападател.
3-то издание на международния турнир по футбол се проведе от 31 април до 5 април базата на ФК „Рилски Спортист – Самоков“ в Самоков.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram