Казанлъчани с медали и купа от областните състезания по пожароприложен спорт

На 11.05.2022 г. в гр. Казанлък се проведоха Областни състезания по пожароприложен спорт за област Стара Загора. Гости на турнира бяха и курсанти от Академията на МВР, които взеха участие извън класирането в отделни дисциплини.

Надпреварата протече в четирите дисциплини. В изкачването с щурмова стълба най-бърз с време 15,50 с. беше Деньо Денев от отбора на Стара Загора, следван от съотборниците си Велин Иванов с 15,70 с. и Йодан Желев с 15,92 с.

При 100-метровата пътека с препятствия Велин Иванов грабна златото със своите 17,8 с. Неотлъчно след него бяха състезателите от казанлъшкия тим Георги Кр. Геогиев (17,87 с.) и Илиан Атанасов (18,4 с.).

След приключване на индивидуалните дисциплини Велин Иванов грабна златото в двубоя, със среброто се поздрави Росен Маринов от Стара Загора, а бронзът бе за Йордан Желев.

В щафетното бягане и бойното разгръщане от мотопомпа първото място бе за отбора от града на розите, следвани от старозагорци, а бронзът остана за служителите на РСПБЗН – ТЕЦ 2.

В комплексното класиране областната купа отиде при РСПБЗН – Стара Загора. Второто място бе за РСПБЗН – Казанлък, а третото за РСПБЗН – ТЕЦ 2.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram