Казанлъчанин вечеря с шейха на Дубай

Футболистът Галин Иванов е получил специална покана за вечеря от шейха на Дубай Мохамед Мактум, съобщава спортната преса, позовавайки се на личния пиар на казанлъчанина.

Доскорошният нападател на „Нефтохимик“ и годеницата му Диляна са посетили луксозния палат на шейха,  като вечерята била за общо 30 души, уточнява изданието.

Футболистът и красивата му половинка са останали впечатлени от хората, все сериозни личности, които присъстваха на вечерята, както и отношението на самия шейх. Мохамед Мактум е бил изключително възпитан, а за финал поканил гостите си да пушат наргиле и да пият марокански чай. При една от вечерите в луксозен ресторант двойката се запознали и с бившият защитник на „Манчестър Юнайтед“ Микаел Силвестре, който също отмаря в емирството.

Иначе Галин Иванов чака развитие по негов трансфер в чужбина. Към него има сериозен интерес от един от бившите му клубове – „Самсунспор“, който го иска обратно. Другият претендент за подписа на нападателя е „Адана Демирспор“.

Галин Иванов е роден на 15 април 1988 г. в Казанлък. Юноша бе на „Розова долина“ и ФК „Траяна“ (Стара Загора). През годините се състезава за „Берое“, „Литекс“, „Славия“, „Левски“ София, „Нефтохимик“, „Самсунспор“,  „Арминия“ (Билефелд).

Има десет мача и един гол за Националния отбор по футбол на България до 19 години.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram