„Казанлък“ очаквано първи след есенния турнир на кадетките

Съставът на кадетките, набор 2001-2002 г. на „Казанлък Волей“ спечели първия си турнир за сезона в регион „Странджа“. С по 3:0 във всичките си срещи от есенния турнир за отборите, група А, момичетата на Миглена Стрезова и Диян Боюклиев са на върха в класирането преди пролетната надпревара.

Домакините от ВК „Казанлък“ спечелиха убедително в мачовете си срещу „Бургас 2009“, ВК „Айтос“, „Дея спорт“ и СВК „Берое“ Стара Загора. Така казанлъчанки отново дават заявка за силно първенство, като състезателките ни играят с отбор, почти изцяло съставен от участници в женското направление.

В другия регионален турнир, за отборите от група Б, печелят домакините от „Раковски“ Димитровград, които надделяха в дербито срещу “Арда” (Кърджали) с 3:1. Втори са Кърджали, а трети “Берое” (Стара Загора).

След финала на редовния сезон в дамската надпревара и турнирът през почивните дни за момичетата на успешния треньорски тандем Боюклиев – Стрезова следва заслужена почивка. Тя обаче ще е доста кратка, тъй като още от сряда – 6 декември, отборът се събира в зала „Багира“ за следващите турнири при подрастващи и жени в програмата на БФВ.

На 8 -10 декември градът на розите и ВК „Казанлък“ приема още един турнир – за прекадетки, момичета, родени 2003 – 2004 г.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram