„Казанлък заслужава и му приляга този финал“

Наставникът на „Розова долина“ Атанас Апостолов беше много щастлив след класирането на тима за финала на Купата на Аматьорската лига. Днес „Розите“ се наложиха с 2:0 над „Левски“ Лом и ще се изправят в мач срещу „Марек“ Дупница.

След финала на двубоя старши-треньорът на казанлъчани коментира представянето на отбора ни в срещата срещу „Левски“ Лом: „Имаше доста нерви от началото на мача. Нашият отбор показа много добра игра и ние също ще имаме шансове в професионалния футбол, но след време“, каза наставникът. Той похвали младия ни вратар Петър Маринов, спасил не едно положение в полуфиналния мач, както и играта на целия отбор.

Капитанът Иво Иванов, един от най-опитните на терена благодари на младите футболисти на отбора на Казанлък и сподели: „Получи се по-здрав, мъжки двубой, което бе очаквано от нас. На определени моменти обаче липсваше футболното. Очаквахме да бъде битка, играхме с по-дълги пасове, а бързият гол се оказа решаващ. Казанлък и ръководството ни заслужават този финал. В такива мачове се изгражда манталитета на играчите“.

Президентът Георги Мермеклиев бе развълнуван след двубоя в Бистрица. „Радостен съм. Това което направиха момчетата днес е уникално – за отбора, за ръководството и за феновете на Казанлък“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram