„Зелено-бели“ таланти от Казанлък множат успехи с „Берое“

Малките остриета в отбора на „Берое“, набор 2011, Румен Джепков и Иван Тасев, спечелиха с отбора си купата от силния детски турнир „София Къп“. На финала децата на Трифон Панев се наложиха с убедителното 4:1 над „Левски“. Малките „зелено-бели“ таланти стигнаха до златните медали без поражение. Отличието е първо за Берое 2011 за 2020 г. и общо четвърто под ръководството на наставника Трифон Панев.

Миналата година съставът, част от който са Румен и Иван, грабнаха Евима Къп, трофея в турския град Чанаккале и Кронос Къп. „С идването си при нас, Румен Джепков и Иван Тасев вдигнаха нивото на играта, печелим пети, пореден турнир“, похвали своите възпитаници треньорът Трифон Панев. Момчетата взеха участие и в петте срещи на отбора си на „София Къп“, всеки от тях вкара гол, дадоха максимума от себе си, показаха мъжество, самочувствие и характер, допринасяйки за победата на „Берое“ в състезанието, допълва наставникът.

Малките таланти ще участват с отбора си в следващия голям турнир пред клуба тази пролет – отново в Чанаккале, Турция, от 19 до 22 март.

Румен Джепков е възпитаник на ДФК „Филипови“, а първите си стъпки във футбола Иван прави в „Арена Запад“. Единият на седем, другият на девет, отдадени на футбола и закърмени с любов към спорта. Румен е силен в нападението, а Иван в защитата. Екипът ни пожелава на младите футболисти да са здрави, да имат смелост и сила, за да направят мечтите реалност!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram