Дъжд от голове за казанлъчани на „Севтополис“

В екстремно време и порой над стадион „Севтополис“ ФК „Розова долина“ безалапеционно победи четвъртия в класиането на Югоизток „Левски“ Карлово с категоричното 6:1. Дъждът и от голове започна в 6-та минута от срещата. Казанлъчани, които доминираха през по-голямата част от двубоя, отбелязаха чрез дефанзивния Данаил Иванов. Пет минути по-късно, капитанът на гостите Мартин Симеонов изравни след грешка на защитата ни за 1:1. В 19-та минута капитанът Иво Иванов се възползва от пропуск на гостите и покачи за 2:1. Голмайсторът на казанлъчани Пламен Колев отбеляза с плътен и силен шут за 3:1 (25-та мин.), а малко преди края на първото полувреме играещият старши-треньор Атанас Апостолов, след пробив на Денислав Вълчев, довкара за 4:1.

Второто полувреме ще се запомни със силен есенен дъжд, студено време и още две попадения за Пламен Колев, който отбеляза своя хеттрик срещу тима от Карлово.

Казанлъчани посветиха победата си, трите точки от двубоя и множеството голове, които вкараха по време на мача, на тежко конкузените Владислав Калайджиев и Иван Чергев, пожелавайки им успешно възстановяване.

265 лева бяха събрани в кутията за дарения след футболната среща.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram