Допинг ченгета издирват Стамболова, Ивет на тур по МОЛ-овете

Представители на Световната антидопингова агенция (WADA) издирват за контрол една от топ атлетките ни – Ваня Стамболова. Без да знаят, че тя пристига в селото на 3-и август, ченгетата поискали от БОК да доведат атлетката ни за кръвен тест на 2-и вечерта. След като разбрали, че все още я няма в Лондон, от WADA отложили теста за утре вечерта, предаде Стандарт нюз.

Ваня има квота за дисциплината 400 м гладко бягане, която започва утре, но няма да участва. Причината – ако варненката стигне финал, той ще започне само два часа преди квалификациите на 400 м с пр., където тя и треньорът й Георги Димитров виждат по-голям шанс за медал.

Еврошампионката ни Ивет Лалова пък използва малкото свободно време, което има на Олимпиадата, за да обиколи най-близкия до селото МОЛ. В компанията на своя треньор проф. Бономи красавицата огледа модните тенденции в британската столица.

Утре от 21,05 ч бълг. време Ивет започва участието си в сериите на 100 м. Пръв от атлетите ни на стадиона утре сутринта в 10,00 ч излиза Георги Иванов в тласкането на гюлле. 25 минути по-късно в сектора за троен скок за квалификацията ще се появи и годеницата му Андриана Бънова.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram