Децата на „Розова долина“ триумфираха с Купата в Обзор

Набор 2006 на ФК „Розова долина“ грабна трофея от силния международен турнир за Купа „Южно Черно море“ 2019, който се проведе в градовете Обзор и Бяла с участието на отбори от три континента -Европа, Азия и Африка.

Момчетата на треньора Антим Паральов направиха много силно състезание, като не допуснаха загуба, и с изразителни резултати закономерно станаха победители в турнира за тази възрастова група. Децата взеха четири победи, като най-важната бе тази срещу „Спарта“ Кишинев (Молдова) с 4:0.

Достойно представяне в турнира направи и набор 2007, завършили втори в своята група, и набор 2005 на „Розова долина“, които са с трето място. И двата състава получиха купи и медали за представянето си.

Освен купата в състезанието, казанлъчани взеха и три индивидуални награди. Мариян Георгиев е определен за най-добър полузащитник при децата, набор 2007. Отличието за най-добър полузащитник при набор 2006 бе присъдено за Димитър Георгиев, а при родените 2005 година призът е за Пламен Колев, който е избран за най-добър вратар.

На награждаването късно вчера присъства и посланика на Либия.

„Изключителното съм доволен от представянето на децата. Получиха се интересни мачове с чужди и наши отбори и изживяхме една незабравима седмица. Освен шампионите от набор 2006, искам да поздравя и децата от набор 2005, който стана трети, но преди нас са професионалните отбори на „Черно море“ Варна и сборен отбор на област Бенгази (Либия). При второто място на набор 2007 допуснахме само една загуба от „Черно море“ Варна в един равностоен мач. Мисля, че достойно защитихме името на град Казанлък.“ Така наставникът на отборите Антим Паральов коментира успешното представяне на своите възпитаници в Обзор.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram