Дерби в Казанлък нарежда класирането при жените

В дербито на петия кръг от женската Национална волейболна лига вторият във временното класиране „Марица“ (Пловдив) гостува тази вечер на водача „Казанлък“
До този момент Розите имат 10 точки от три победи и една загуба. Шампионките са с точка по-малко, но и с един изигран мач по-малко.

И двата тима се готвят усърдно за важния сблъсък, пише сайтът plovdiv24.bg. По-рано тази седмица „Казанлък Волей“ дори изпрати свои съгледвачи начело със старши-треньора Страхил Балов да наблюдават мача на „Марица“ от четвъртия кръг като гост на „Раковски“ (Димитровград), а преди ден отборите на девойките младша възраст се срещнаха в контрола.

Наставникът на шампионките Иван Петков също заяви, че е добре запознат със силните и слабите страни на днешния опонент.“Ще се постараем да играем най-добрия волейбол, който можем, и да се поздравим с успех. Надявам се да се получи един добър мач, който да оправдае очакванията, и зрителите да бъдат удовлетворени от това, което ще видят.“, заявява Петков за БНТ.

Мачът между първия и втория в класирането при жените е в зала „Багира“ в петъчната вечер на 25 ноември, с начален час 18:00.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram