Губим с класика 3:0 в Ямбол



В 14-тия кръг на футболното първенство в Югоизточната „В“ група ФК „Тунджа-1915“     /Ямбол/  надигра с 3:0  ФК „Розова долина“. Вече с 22 точки домакините са пред  футболния тим от „Града на розите“ в класирането.
„Играхме добре в равностоен мач след два пропуска за гол и греда на Фаиков, който игра и за тима на стадион „Тунджа“. Допуснахме „лесни“ голове след индивидулни грешки“, коментираха от щаба на „розите“. В Ямбол треньор е ексголмайсторът на „розите“ от 90-те години Димитър Иванов.
Както вече ви информирахме, мача в Ямбол пропусна юноша на „розите“ Николай Цонков, който получи рекордното за отбора ни наказание да не играе в три срещи. Причината е директният червен картон, който получи в двубоя с „Гигант“ Съединение, за удар без топка срещу противников играч. Това е трето провинение на Цонков, след като бе изгонен и при гостуването на „Загорец“ в Нова Загора. Заради това, БФС- Пловдив наказа играча ни с повече от една среща. Казанлъчанинът не бе в състава при гостуването на „Тунджа“ в Ямбол, както и  няма да играе в двата домакински мача срещу „Созопол“ и „Димитровград“.

Кр.Ганев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram