Гледай първия финален двубой на „Казанлък“ с „Марица“!

Сайтът на Волейболен клуб „Казанлък“ предава на живо първия от финалните мачове за титлата на Националната волейболна лига при жените за сезон 2020/2021 година. Двубоят на „Казанлък“ е срещу абсолютния хегемон в първенствата за последните години – отборът на „Марица“ Пловдив, в който играят няколко състезателки от националния отбор на България. „Марица“ ще атакува за поредна година титлата от Казанлък и с реванш в сряда, но в Пловдив. За отбора на Казанлък това е първо участие във финален двубой на държавно първенство. Срещу най-силните волейболистки на България съставът ни ще противопостави девическите си шампионки от първенствата на БФВ.

Независимо как ще завърши представянето на младите „Рози“ в двата мача от финала на „Демакс лига“, самият факт, че стигнаха до тук, е повод да приемат поздравления. Женският отбор на ВК „Казанлък“ записа един от най-добрите си сезони от създаването на тима през 2012 година.

В стартовия – 2012/2013 година , жените на „Казанлък“ завоюваха 2-ро място на турнира „Купа България” и 3-то място в Държавното първенство на НВЛ-жени. Сега, за първи път в историята на казанлъшкия волейбол женският ни състав играе и на финал от държавното първенство.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram