В първи мач за годината, дебютант вкара за „розите“ първия ни гол

Първото попадение за казанлъшкия футболен  „Розова долина“ за годината, за победата срещу най-големите от академията на „Берое“/Стара Загора/, бе дело на новака в тима ни Цветан Чахов /на снимката/. Именно дошлият от бургаския професионален „Нефтохимик“ вкара за крайното 1:0 срещу „Берое U19“ в родната си Стара Загора, в приятелска среща. Цецо е брат на казанлъшкия „Жиру“ Кольо Чахов , който галено бе наричан така от феновете в Казанлък.

„Доволен съм от показаното в първата за годината проверка. Пропуснахме да вкараме повече от един гол, добре играха всичките 22-ма на терена / трима вратари и 19 полеви играчи/. Показахме добра кондиция, добрата „преса“ по терена бе част от успешния ни тактически ход. Новите се представиха на ниво, по време на зимната подготовка ще играят юношите на нашия тим и тези от „Арсенал 2000“, коментира старши-треньорът Атанас Апостолов.

На 30 януари отборът на Казанлък е „символичен домакин“ на втородивизионния „Созопол“ в Твърдица /Сливенско/ във втората контрола за зима’21.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram