В подкрепа на Мелина

Футболистът на „Берое“ Иван Минчев изненада с присъствието си днес децата на ФК „Розова долина“. По време на неделната тренировка на набор 2008, казанлъчанинът се появи, за да окуражи завърналата се в състава Мелина Старчева, състезател на женския „Севлиево Лейдис“.

13-годишната Мелина поддържа форма заедно с децата на клуба и личния си треньор Мариян Василев. Заради здравословни проблеми на член от семейството, момичето трябваше да се раздели с любимата си игра, но за кратко, след като отново се върна на игрището, а там я чакаше изненада. Лично националът Иван Минчев дойде, за да окуражи талантливата ни футболистка и вдъхнови за нови успехи. Отборът на 12-годишните състезатели на „Розова долина“ също заяви подкрепата си за младата ни състезателка.

Иван Минчев е роден в Казанлък. Играе като полузащитник. Той е юноша на „Розова долина“ и „Литекс“. Започва своята кариера в „Любимец“ , играл е за „Спартак“ (Варна), „Монтана“, ЦСКА, „Славия“, а днес е в редиците на „Берое“. Носител на Купата на България със „Славия“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram