Втора купа за „Киара-Н“ от международния турнир в Бургас

Чувстваме се изключително горди с нашите възпитаници и първите от тях спечелени купи и медали за годината, коментираха треньорите на децата от клуба по спортни танци „Киара-Н“ Николай Тенев и Антония Каярова. В силното международно състезание „Бургас Оупън 2017“, първи старт в спортните танци за новия сезон, двойката Християн Въгляров и Виктория Петрова спечели общо две купи за началото на състезателната година в Бургас. Най-успешната танцова двойка на клуба Християн Въгляров и Виктория Петрова е с две първи места при юноши младша възраст на стандартни танци и в латиноамериканската програма.

В изключително силното международно състезание другата танцова двойка на „Киара-Н“ Иван Матанов и Полина Куцарова игра на полуфинал при младежи, в латиноамериканските танци. Иван и Поли играха в клас А и се класираха 4-ти на финала.

Близо 50 двойки от цял свят участваха в 32-то издание на Международния турнир по спортни танци „Купа Бургас“. Елитното състезание се проведе на 2 и 3 септември в зала „Младост“.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram