Благотворителен футболен турнир в помощ на Драго

Благотворителната спортна проява ще се проведе на 11 април, неделя, на изкуствените игрища до стадион „Севтополис“, а записването за желаещите да участват ще тече до 8 април. Ден по-късно ще се тегли жребият.

Отборите ще бъдат разделени в 4 групи по 3 отбора (5+1, общо 12 отбора), като първият от всяка група отива на полуфинали, пояснява инициаторът на събитието Стефан Митев. При по-голям интерес и достигане на 16 отбора, ще се играят директни осминафинални елиминации. В случаите на равен резултат, победителят ще се решава след изпълнение на дузпи. Отборите ще бъдат разделени на „Бели“ и „Червени“, като състезателите ще са облечени според цвета на тима си, със съответния цвят екипи или тениски.

Турнирът ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки срещу Covid-19. При възникване на непредвидени промени по правилата и условията на събитието, датата на събитието може да бъде променена, съобразно променящата се ситуация с COVID-19.

Кутии за дарения ще бъдат поставени на няколко места, за да се избегне струпването на хора. Присъствието на публика в спортния комплекс е забранено.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram