Без съботна контрола

„Розите“ няма да играят контрола с „Янтра“ Габрово, съобщиха от футболния клуб. Причината да откажем уговорката е промяната в деня на приятелския двубой, обясни старши-треньорът Данаил Христов. Двата тима трябваше да се срещнат в събота в Казанлък, но габровци се отмятат от уговорката в последния момент. Така, „Розова долина“ завършват серията от проверки преди началото на новия полусезон с победи над ФК „Верея“ Стара Загора, „Миньор“ – Раднево и „Трявна“, и равенство срещу тима на Димитровград. Зимната подготовка на отбора ни започна преди месец с треньорска рокада. Начело на тима застана казанлъчанинът Данаил Христов, а негови помощници са Милен Христов и Атанас Апостолов, които ще се включват в мачовете от пролетта.

Новите футболисти в школата на казанлъчани са свързани с емблемата на „Розова долина“ и играли за отбора в предишни сезони – Асен Асенов, Димитър Вакавлиев, Осман Селим и Георги Маринов, като това са футболисти играли във „Верея-2″Стара Загора,“Тунджа“ Ягода и „Загорец“Нова Загора.

ФК „Розова долина“ ще играе първия си двубой от новия полусезон у дома, на 24 февруари, от 14:00 ч., срещу втория в класирането – „Загорец“ Нова Загора.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram