Успех на нашите момичета!

0
527

Станаха ясни двете предварителни групи за финалите на държавното първенство по волейбол за девойки под 20 години, което ще се проведе от 11 до 15 юли в столичната зала „Христо Ботев“ с участието на осем отбора от България. В петък вечер бе проведена техническата конференция, като жребият определи следното разпределение:

 Група А: ЦСКА, Казанлък, Ахил (София), Велбъжд (Кюстендил)

 Група В: ДКС Варна, Марица (Пловдив), Славия, ЦПВК (София)

В груповата фаза отборите играят всеки срещу всеки. Първите два тима от класирането в предварителните групи оформят финална четворка, в която се играе „на кръст“. Победителите спорят за титлата, победените за 3-4 място.

Двубоите са всеки ден от 11, 13, 15 и 17:00 часа. Всички мачове от държавното първенство за девойки до 20 години ще бъдат предавани пряко в You Tube канала на Българската федерация по волейбол:https://www.youtube.com/channel/UCZbXCvTr7s7nyU6G8zB0I7w

Днес волейболистките на Казанлък и Ахил откриват надпреварата с първи двубой за деня от 11:00 часа. Следва мач между представителките на ЦСКА и Велбъжд от 13:00 ч. Третата среща от програмата противопоставя отборите на ДКС Варна и ЦПВК (София). Последен за деня е двубоят Марица – Славия от 17:00 ч.

 

Коментари от Фейсбук