Съвети за избиране на легитимен букмейкър в България

Спортните залози са любимо средство за хазартно забавление на редица почитатели на този тип активност. Тъй като дигиталният свят напредна изключително много, днес срещаме и редица онлайн букмейкъри, като например 8888.bg. Само че в огромното многообразие изниква един въпрос – как да разберем дали букмейкърът е легитимен?

Лиценз

От огромна важност е да проверите дали даденият букмейкър е лицензиран. В повечето случаи лицензите се издават от Кюрасао или Макао, като някои топ казина в страната ни са лицензирани и от българските хазартни власти, а именно – НАП. Притежанието на лиценз е задължителен елемент за всеки легитимен букмейкър. Например, ако потърсите 8888.bg мнения, ще видите, че той е напълно лицензиран и, съответно, можете спокойно да играете в него.

Сигурност и протоколи за защита на личните данни

Друг аспект от намирането на легитимен букмейкър е да проверите дали той прилага сертификати за сигурност и протоколи за защита на личните данни. По този начин ще можете да сте сигурни, че профилът и средствата ви са напълно защитени, а трети лица нямат достъп до личните ви данни.

Ревюта

Проверката на различни ревюта също е начин да се уверите дали даден букмейкър е легитимен. Специализираните ревюта или тези от потребители на букмейкъра ви показват всичко, което е нужно да знаете. Чрез тях ще видите дали има някакви проблеми, дали възникват оплаквания, как букмейкърът се отнася към защитата, сигурността и личните данни. Същевременно ще ви покажат дали са налични дилеми от страна на изплащанията – огромен фактор, който трябва да вземете предвид.

Плащания

Не би си струвало да играете в някой букмейкър, ако той няма да изплати печалбите ви. Поради това важна стъпка за намиране на легитимен букмейкър е да сте сигурни, че той е честен и доверен и ще получите всички средства, които сте спечелили. Това, например, може да се извърши чрез прилагане на по-горната стъпка – а именно, прочитане на ревюта. Чрез тях ще се уверите дали някои от потребителите са се сблъскали с проблеми с изплащанията. Ако такива фигурират, букмейкърът не е особено легитимен.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram