Срещу БФС в Казанлък

0
2

В деня, в който се води люта битка за президентския пост по време на осмия редовен Конгрес на Българския футболен съюз, с този надпис осъмна Казанлък, близо до Дома на културата „Арсенал“. Очевидно, разприте, които се вихрят и днес на високо ниво и „висотите“, на които стъпва днес родния футбол, са провокирали автора на закачката с централата. Нецензурните пожелания към костюмарите в БФС ще спестим, но народното недоволство от ситуацията във футбола във всичките му Лиги и групи, няма как да се скрие.

Но шеф на централата все пак ще бъде избран.

Малко преди 15:30 ч. днес приключи изборният процес. Предстои преброяване на гласовете. Своят вот даде и президентът на ФК „Розова долина“ Георги Мермеклиев, който представя своя клуб на големия форум.

Кандидатите за президентския пост са трима: настоящият президент Борислав Михайлов, бившият селекционер на националния тим Любослав Пенев, както и Ивайло Дражев, бивш ръководител на „Черноморец“ (Бургас).
Сериозен скандал се заформи още в първите минути след началото на Конгреса тази сутрин, като Любослав Пенев и Ивайло Дражев не бяха допуснати до залата за срещата на най-високо равнище. По-късно Любослав Пенев обяви, че оттегля кандидатурата си за ръководния пост в Бояна, тъй като „не иска да участва в уговорени мачове“, но пък пред журналистите заяви, че не се отказва от участието си.

Коментари от Фейсбук