“Розите” атакуват купата на България

0
2

От футболният „Розова долина“ са оптимисти за предстоящият сезон.

Трима нови футболиста са привлечени в състава на казанлъшкия ФК „Розова долина“.
С отбора за лятната подготовка ще тренират трима юноши на „Арсенал“ – Мартин Георгиев, Йоан Георгиев и Мирослав Петров. Ново лице в състава е и Раиф Мурадов, футболист със сериозна визитка, състезавал се за отбори от А и Б групата на родното първенство. 25-годишният футболист от село Дъбница до момента е защитавал цветовете на „Чавдар“ Етрополе, „Монтана“, „Ботев“ (Враца), „Оборище“ (Панагюрище), „Черноморец“ (Балчик), като през есента за кратко игра за „Кариана“ с. Ерден и „Добруджа“.

Част от новата селекцията е и юношата на „Верея“ – казанлъчанинът Михаил Иванов. Обявилият напускането си на „Розова долина“ Ахмед Фаиков няма да се разделя с казанлъшкия тим, потвърдиха от клуба.

„Розите“ се похвалиха и с ново попълнение от Англия, като повече подробности бяха обещани с представянето на отбора в началото на следващата седмица. Официално напуска бразилецът Леонардо Гуал, който изкара пролетния полусезон на казанлъшка земя. Защитникът ще играе в първенството на Кипър. Футболистите на „Розова долина“ изиграха две контроли срещи Хасково и Созопол.

До края на подготовката „розите“ ще играят още срещу „Берое“ U19 (17 юли), „Свиленград“ (20 юли), „Черноморец“ Бургас (24 юли) и „Миньор“ Раднево (27 юли). В двубоите с морските клубове „розите“ гостуват, а останалите мачове ще се играят в Казанлък, потвърдиха от клуба.

Първият кръг за новото първенство ще се играе на 3/4 август, като жребият за съставянето на програмата ще се тегли на 17 юли

Коментари от Фейсбук