Прекадетките на „Казанлък“ вече са на финали!

0
2

След изключително силен и оспорван турнир, на който ВК „Казанлък“ бе домакин (14 и 15 март), състезателките на школата ни успяха да изиграят перфектно всичките си три мача, завършиха на първо място в състезанието и се класираха за финалите на държавното първенство за тази възрастова група, които ще бъдат в началото на лятото.

Тимът ни започна с успех над „Перун“ Варна с 3:1 и извоюва чиста победа над „Етрополе“ с 3:0. В напрегнат и инфарктен двубой срещу столичния „Левски“, казанлъчанки успяха да обърнат мача и не само, че се добраха до победата след 3:2, но и завършиха на лидерското място в турнира при съставите от група Д. Заедно с „Левски“ съставът ни получи място сред финалистите на държавната надпревара.

От утре в спортната зала „Багира“ започва вторият регионален турнир за девойки-старша възраст, родени 2000-2001 година. Поради отказ на два от съставите „Арда“ Кърджали и „Айтос“ претърпя промяна и програмата за мачовете. Отборите ще играят всеки срещу всеки.

В първия си двубой в събота, от 10.00ч. ВК „Казанлък“ посреща „Раковски“ Димитровград“, а от 12.00ч. съставът ни играе срещу „Загорец“ Нова Загора.

Тимът на девойките старша възраст на ВК „Казанлък“ завърши като победител в турнира наесен.

Коментари от Фейсбук