Отново заедно

0
682

Казанлъшките волейболистки Елица Баракова и Василена Папанова удариха по едно рамо на треньорите на „Берое“, като в началото на тази седмица бяха в залата за тренировките на най-малките състезателки на старозагорския клуб. Момичетата доскоро бяха част от него, но всяка тръгва по собствен път на развитие след решението да няма женски състав. Ръководителите и състезателките в клуба благодариха за подкрепата и им желаха успех с новите отбори. И двете казанлъчанки са възпитанички на треньорката на „Зелено-белите“ Лариса Китипова.

Старозагорки започнаха подготовка за новия сезон, като през месец септември ще се изиграят мачовете от сезон 2019-2020, в октомври ще са финалите и зоните за различните възрасти. Месец по късно ще започне и новият сезон 2020-2021. Това се налага с решение на федерацията да не се нулира годината при подрастващите, а да се изиграят мачовете.
Следващата седмица момичетата ще направят едноседмичен лагер и след това ще продължат отново подготовката си в спортна зала “ Иван Вазов“.

Коментари от Фейсбук