Отборите на школата ни газят наред

С категорични победи с по 3:0 в мачовете от турнира на регион „Странджа“, на който Волейболен клуб „Казанлък“ бе домакин в началото на седмицата, нашите прекадетки безпроблемно се класираха за следващия – зоната. Възпитаничките на школата ни, водени от Александър Стоянов, прегазиха всичките си съперници – „Раковски“ Димитровград, „Яворов“ Чирпан,“Любимец“ Любимец и“Берое“ Стара Загора, за да оглавят подреждането и отправят отново заявка за място във финалите на държавното първенство.

„Доволен съм от играта на момичетата. Показахме доста силен сервис, който се оказа решаващ за всички мачове на това ниво. Сега ни предстои участие на зона и продължаваме да се подготвяме за този турнир“, коментира след успешно приключилата надпревара старши-треньорът на прекадетките.

Кадетките на ВК „Казанлък“, водени от Борислав Крачанов“ също продължават напред към зоните. Съставът ни записа три успешни мача за класиране във финалната шестица и с нови пет победи в турнира оглави класирането на регион „Странджа“.

Девойките до 19 години пък ще участват директно на финалите от първенството.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram