Купа и медали за „Киара-Н“ в силния международен турнир в Русе

Христиан Въгляров и Виктория Петрова са единствената българска двойка, достигнала до финала и спечелила златни медали, в категория юноши-младша възраст на стандартните танци от Международен турнир в Русе. За участие в него пристигнаха двойки от ТОП 50 на света. В латиноамериканската програма Хриси и Виктория отново са финалисти при юноши-младша възраст, където завършиха на 4 място при много силна конкуренция

Възпитаниците на клуб „Киара-Н“ оставиха след себе състезатели от Румъния, Молдова и Русия. Дуетът с треньори Николай Тенев и Антония Каярова танцува и в по-високата категория, юноши старшата възраст, в която отново се класира на финал, оставайки четвърти. . Международното състезание бе пореден тест за шампионите на клуба преди участието им в Световната купа в Дубай на 9 и 10 декември. Преди това е последната купа за сезона, в Бургас на 16 декември.

В международния турнир в Русе двойката Иван Матанов и Полина Куцарова достигнаха до четвъртфинал в латиноамериканската програма, а в клас 18 А се класираха на второ място.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram