Кой от предлаганите в Bwin бонуси за спорт си заслужава

Едва ли има спортен фен, който да не може да сподели защо избира един букмейкър пред друг. Съдейки по търсенията в интернет и появата на BWIN бонуси за спорт, няма как да не се досетим, че броят запалянковци с интерес към един от най-старите букмейкъри в спортния свят, е започнал да се повишава значително. До тук добре, но ако интересът е насочен към бонусите, нека обърнем внимание на тях.

Като бранд с история, тук откриваме някои традиционни предложения и някои иновативни оферти, които запазват интереса на спортните запалянковци. Ще открием присъствието на така наречените стартови бонуси. Те са налични за всяка нова регистрация, но отново напомняме, че са еднократни – повече от една регистрация на клиент не се допуска. Обърнете внимание на условията и факта, че получавате максимален бонус от 222 лв. Средствата се предоставят за игра и не са дарения. С разиграването на бонуса ще инкасираме и печалби, а след изпълняване на условията, веднага получаваме възможност да ги изтеглим и използваме по своя преценка.

След като преминем през стартовата оферта, можем да обърнем внимание и на промоциите за регистрирани играчи. Тук е моментът да обясним, че повечето спортни фенове се опитват да ни изненадат с една или друга възможност, която може да предостави доста специални възможности.

Една приятна изненада е, че можем да посочим своя любим тим и да получаваме по-добри оферти за него, както и да знаем какви са неговите предстоящи мачове. В момента предложението е насочено към родната професионална лига, но пък офертите ще отговарят на вашите предпочитания. С други думи, операторът има огромно желание да бъде партньор и да следва вашият отбор, без значение какво се очаква и какво може да се случи през следващите месеци. Персонализирането е личен избор на всеки клиент.

Получаваме възможност да създаваме залог. Това е оферта, в която избираме любимият тим, например ПСЖ и посочваме, че Меси ще направи хеттрик, но към това искаме да добавим и броят на корнери и жълти картони. Комбинации от този вид са позволени и по логиката на множествените залози можем да се възползваме от по-висок коефициент. Всичко това е още една свобода за спортните запалянковци.

Освен промоция при създаване на залози, получаваме и по-добри коефициенти при специалната Комби селекция. Тук има една подробност – запалянковците получават три отбора и трябва да решат дали конкретна прогноза може да се случи или не. Логично е, че получаваме по-висок коефициент при евентуалното разпределяне, но освен това няма как да пропуснем и още един факт – тези прогнози крият рискове, както можем да се досетим.

Нека не пропуснем и още една промоция, която започва да печели вниманието на феновете – Price Boost. Тук откриваме селекции за конкретна среща и получаваме по-добри коефициенти от обявените. Предложенията могат да бъдат „двата отбора да отбележат“, „Мбапе да вкара гол в първото полувреме“ и други. Изборът е на букмейкъра и отново трябва да преценим дали искаме да участваме в това предложение или не. Преди всичко не трябва да забравяме, че феновете имат право на избор, но не могат да правят оферти на пазари по техен избор – това е съвсем друга секция с възможности.

Анализаторите дават висока оценка на този оператор и това не е изненада за никого, все пак откриваме, че има достатъчно възможности и оферти за всеки един клиент, но тук не можем да изпуснем и важният призив за отговорна игра. Всички оферти имат своите особени качества и възможности, но не носят гаранция за успех. Преди всичко говорим за шанс за печалба, гаранции и обещания не се предлагат и никога няма да се предлагат. Забавлявайте се, това е единственото изискване, всичко останало е история, която най-често се показва по филмите.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram